Wij zijn elke 4e zaterdag van de maand gesloten.

Brillen

Stoks Optiek is het adres in de regio voor exclusieve brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

Nieuwe bril?

De aankoop van een nieuwe bril doe je niet elke dag en daarom is het belangrijk als je een nieuwe bril uitzoekt dat je de juiste keuze maakt. Geerhard neemt alle tijd om met jou/jullie samen een leuke nieuwe bril uit te zoeken. Waar je je niet alleen prettig bij voelt maar waar je tevens mee voor de dag kunt komen. 

Elke bril is uniek en het is tevens zeer belangrijk dat de bril bij je past als persoon. Er zijn tegenwoordig heel veel collecties, Stoks Optiek onderscheidt zich door net die collecties in te kopen die bijzonder en door vormgeving en uitstraling uniek zijn. 

Stoks Optiek heeft monturen in vele prijsklassen.

Contact opnemen

unieke monturen

Stoks optiek heeft oog voor bijzondere brillen. Voor elk mens en ieder gezicht bestaan brilmonturen met een ultiem design, vervaardigd uit het perfecte materiaal. Als u het belangrijk vindt een bril te dragen die niet alleen van uitstekende kwaliteit is, maar tevens een apart montuur heeft waarmee u zich onderscheidt van alle anderen, stap dan binnen bij Stoks Optiek. 

Bij ons vindt u die exclusieve herenbril, hippe kinderbril of het modieuze dames brilmontuur waarnaar u op zoek bent, of misschien verrassen wij u wel met het perfecte exemplaar waarvan u het bestaan nog niet kende.

VINGINO kinder monturen
Voor alle kinderen om zelfverzekerd en stoer voor de dag te komen. Vingino heeft de leuke stoere kinderbril, eigenwijs en veelbelovend.

Contact opnemen

Veiligheidsbrillen

Stoks is ook erkend dealer van veiligheidsbrillen. Deze kunnen in grote oplages besteld worden maar zijn ook los per stuk te koop. We informeren u graag in de winkel.

Een greep uit Onze geweldige merken!

Stoks Optiek

Stoks optiek is het adres in de regio voor exclusieve brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

Ons adres

Molenstraat 38
5431 BX Cuijk
E: stoksoptiek@gmail.com
T: 0485 - 317 395

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 9:30 - 18:00
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: gesloten

Volg ons

© Copyright 2020 Stoksoptiek.nl

Website door Wux.nl